Het is geen publiek geheim dat traders die zich fulltime met de markt bezighouden een vrij druk schema hebben. Ze zijn meestal lang en ver verwijderd van huis en werken de gehele dag om problemen op te lossen, de markt te analyseren en degelijke voorspellingen te kunnen maken. Daardoor blijft er niet echt veel tijd meer over om voor een computerscherm te kunnen zitten. Daarom moeten de traders van vandaag de mogelijkheid hebben om altijd en overal te kunnen handelen, waar ze ook zijn. Dit zou ideaal zijn met een goede mobiele app. De broker Boss Capital heeft een van de betere mobiele trading applications die momenteel verkrijgbaar zijn.

Een gemakkelijk te gebruiken en gebruiksvriendelijke app hebben is namelijk een van de geheimen van Boss Capital’s succes. Het erg gewaardeerde en geprezen trading platform een heeft gemakkelijk te begrijpen interface voor haar gebruikers samen met erg veel ondersteuning en extra informatie voor haar traders. Boss Capital is ook ontzettend populair geworden bij gebruikers uit de Verenigde Staten en is bovendien ook een van de weinige brokers die trades uit de VS toelaat. Voor Nederland en België is dat natuurlijk van minder groot belang, maar het is in ieder geval goed om te weten dat Boss Capital open staat voor meerdere landen.

Wat maakt een goede mobiele app?

Een goede mobiele app geeft haar gebruikers de mogelijkheid om 24 op 7 te kunnen traden, altijd en overal. Een trade kan gemakkelijk geplaatst worden tijdens de middagpauze of zelfs als je middenin de cinema zit, nooit hoeft een trader een geweldige opportuniteit te missen omdat ze niet thuis voor een computer zitten. Het is één van de vele manieren waarop Boss Capital zich onderscheidt van de concurrentie en duizenden nieuwe klanten aantrekt.

De app heeft geen verborgen kosten, bevat geen advertenties en is volledig gratis te downloaden. De 24 op 7 ondersteuning en hulpafdeling is eveneens aanwezig net zoals de website, en je vindt er ook alle mogelijke binaire opties op terug. Gebruikers betalen ook geen commissie op de handelingen en de app kan gebruikt worden in een aantal verschillende talen. Net zoals de computer interface kan de mobiele omgeving aangepast worden aan de noden van de gebruiker en uiteraard worden alle transacties via encryptie veilig overgemaakt.

Voor een snel overzicht nemen we een kijkje naar de vier mogelijke binaire opties die je kan sluiten op de mobiele app.

  • Grens Instrument – (Ook weleens Boundary Instrument genoemd). Dit is wanneer de gebruiker een prijs van een onderliggend financieel element selecteert en voorspelt dat deze zal eindigen ofwel binnenin de grenzen van een bepaald minimum en maximum of net erbuiten om een succesvolle trade te maken.
  • Call en Put Instrument (standaard binaire opties) – Deze zijn de meest simpele binaire opties. De investeerder plaatst een ‘call’ optie (de koers gaat stijgen) als ze denken dat de waarde van de asset gaat stijgen en een ‘put’ wordt geplaatst als de investeerder meent dat koers net zal dalen.
  • Korte termijn Instrument – (Ook weleens Short Term Instrument genoemd) – Zoals de naam al doet vermoeden worden deze binaire opties afgesloten op een erg korte tijdsperiode. Deze zijn eveneens simpele call en put instrumenten maar dankzij de kortere termijn worden ze als minder risicovol beschouwd.
  • Touch Instrument – Dit een type van binaire optie waar de investeerder simpelweg een optie oppikt als hij denkt dat een bepaald prijspunt zal bereikt worden – of net niet. Ze selecteren ‘Touch’ als ze denken dat het richting dit prijspunt zal trenden en ze gaan voor ‘No Touch’ als ze denken dat de koers het vooraf afgesproken prijspunt niet zal halen.

    Met de Boss Capital mobiele app voor iOS en Android is het erg gemakkelijk om dit soort trades te plaatsen en winst te maken, waar je ook bent.