Hoe kan ik beginnen met het verhandelen van binaire opties?

Beginnen met traden van binaire opties is vrij simpel. Het stappenplan is als volgt:

  • Meld je aan en registreer bij een trading platform (ook weleens broker genoemd). Je vindt talloze reviews van de verschillende brokers op deze website zodat je een goede en voorbedachte keuze kunt maken.
  • Selecteer het onderliggend financieel element dat je wil traden. Dit kan bijvoorbeeld een valuta zijn (denk maar aan EUR ten opzichte van de USD) of aandelen van een bedrijf naar keuze.
  • Kies het bedrag dat je wil investeren in de binaire optie, en beslis ook of het onderliggend financieel element zal stijgen of dalen in waarde. Denk je dat de waarde gaat stijgen, dan kies je voor Call – omgekeerd geldt hetzelfde, alleen kies je dan voor Put.
  • Wacht de vervaldatum af. Als je de koers juist hebt voorspeld, heb je zonet een stevige winst gemaakt. Proficiat!

Welke trading platforms raad je aan?

Op deze website hebben de zowel de beste als de populairste platforms en brokers grondig getest en beoordeeld. Onze aanbevelingen vind je dus op deze website.

Welke automatische trading software wordt er aanbevolen?

We zijn een grote fan van het Binary Option Robot program, die met kop en schouders boven de concurrentie uitsteekt. Deze automatische software zal het traden wat vergemakkelijken voor je om zo meer winst (en dus meer geld) te kunnen behalen.

Welke service wordt er aangeraden voor buy/sell – signalen?

We bevelen de services aan die gedekt zijn door de absolute elite Signal Tip Back and Forth service.

Welke investeerstrategie wordt er aangeraden?

De meest gunstige en bijgevolg ook meest gebruikte strategie is de Trend Strategie.

Wat zijn binaire opties?

Binaire opties zijn opties die je kan verhandelen. In tegenstelling tot gewone opties, bieden binaire opties slechts twee uitkomsten: winst of verlies, alles of niets, omhoog of omlaag. Binair betekent twee en dat geeft dus aan dat er twee mogelijkheden zijn. Op voorhand weet je hoeveel winst of verlies je kunt maken. De trader kan in allerlei onderliggende financiële elementen investeren.

Waar kan ik een gratis demo account openen om het eens uit te proberen voordat ik echt geld gebruik?

De meeste brokers bieden een gratis testaccount aan waarmee je even kennis kunt maken met de software vooraleer je je eigen kapitaal gebruikt. Onder andere het Banc de Binary trading platform biedt deze mogelijkheid, maar je vindt dus vrijwel bij elke grote broker terug.

Wat betekenen put en call?

Put en call zijn de twee mogelijke opties bij binaire handelingen. Put (omlaag) gebruik je als je voorspelt dat de waarde zal dalen. Als je echter denk dat de waarde zal stijgen, gebruik je Call (omhoog).

Hoe werkt de vervaltijd of expiratie?

Als je een binaire optie afsluit, weet je op voorhand wanneer die optie afgesloten worden. Voorbeeldje: bij een binaire optie van een week wordt er na een week gekeken of de waarde is gedaald of gestegen ten opzichte van de beginsituatie.

Wat is het maximum percentage dat je kunt winnen?

De maximum haalbare winst bedraagt ongeveer 91%. Als je dus 100 euro inzet op een binaire optie met een percentage van 91%, zal je €191 betaald krijgen indien je voorspelling klopte.

Is het mogelijk om te investeren met een mobiel toestel?

Ontzettend veel brokers bieden de mogelijkheid om ook onderweg te kunnen investeren en bieden mobiele applicaties aan voor zowel iOS als Android. Je vindt dit ook terug in onze recensies van de verschillende brokers.